(27) Twee weken na de operatie

img_5001-1.jpg

Het gaat eigenlijk best prima met me. Dit had ik een week geleden niet durven dromen. Het is weliswaar nog (lang) niet op het niveau van voor de operatie (en de bedoeling is natuurlijk dat ik straks béter af ben), maar: dit gaat de goede kant op zo. Sinds gisteren niet meer misselijk geweest en dat is wel een hele grote en welkome stap. 

Vandaag zelf wat boodschappen gedaan in buurtwinkel 500 meter verderop, maar dat was nog wat teveel helaas. De ‘winkel-handicap‘ is helaas nog steeds en zelfs versterkt aanwezig. Dat heeft dus nog meer tijd nodig. 

Maar goede nieuws is dat situatie nu omgekeerd is met paar dagen geleden. Nu 3-4 uur rusten/ stilliggen per dag terwijl dat eerst 3-4 uur lichte activiteit per dag was. 

6 gedachten over “(27) Twee weken na de operatie”

    1. Dag Jan,
      Tja, vergeleken met vorige week goed, maar het gaat tergend langzaam. Zie mijn nieuwe post van vandaag. Heb jij al een operatie gehad? Of waar zit jij in dit proces?

      1. Hey Patrick,

        Ik heb net 2 weken de diagnose binnen, SCDS aan linker oor. Diagnose heeft 2 jaar geduurd en ik werd niet serieus genomen door KNO arts. Ik heb vooral gehoor\autophonie klachten en ook veel “brainfog”, dicht oor, tinnitus, vermoeidheid en migraine. Lichte duizeligheid en hartkloppingen in oor bij inspanning of rotatie van hoofd. Eerst dacht ik dat een open buis van Eustachius had of overontwikkelde kaakspieren. Echter uiteindelijk herkende ik SCDS toen ik las dat je daar je eigen ogen kunt horen. CT geëist en voila, met de excuses van de KNO arts. Nu wacht ik op de oproep van prof. Stokroos. Vragenlijst voor evenwichtstest net binnen en me helemaal ingelezen en ingeyoutubed. Jouw website is een hele goede verzameling van informatie! Ik denk ook echt de moeite waard om over te zetten in het engels.

        1. OK, je bent niet de eerste die lang op diagnose heeft moeten wachten. Wat dat betreft had ik veel geluk. Als je tzt operatie gaat overwegen kan ik je in contact brengen met andere scds’ers. Mijn ervaringen zijn op de site beschreven, maar de ervaringen verschillen erg per persoon. Een dame heeft 2 dagen geleden operatie gehad. En we helpen elkaar er doorheen. Ik had/heb er veel aan. Je kunt me ook altijd mailen op patrick@scds.nl

  1. Hoi, en deze dame gaat morgen naar huis. Ik ga best heel goed. Is super blij met de contacten met de anderen.

    Je hebt nog een weg te gaan, on onderzoeken en beslissen maar je hoeft het niet alleen te doen.

    Sterkte J.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *