(Tineke) maart 2016: Diagnose SCDS

Mijn naam is Tineke, en ik zit nog helemaal aan het begin van dit proces.

15 maart zijn mijn gegevens opgestuurd naar Maastricht, daar zit dan ook de uitslag van de mri en ct scan bij, en de brief waarin mijn KNO arts aangeeft dat hij het vermoeden heeft dat het aan 2 kanten zit, links minder dan aan de rechter kant.

Ik heb telefonisch contact met Maastricht gehad, daar ben ik niets wijzer van geworden, kon 3wk 3mnd maar ook een half jaar duren voor dat ik überhaupt een oproep zou krijgen. Vond het wel fijn dat ik gelijk de volgende dag een vragenlijst thuis gestuurd kreeg, ik dacht zo ik zit in de lift, maar als ik dan weer ervaringen lees dan denk ik: het zegt dus helemaal niets.

Waar ik ook wel nieuwsgierig naar ben dat is de risico wat de operatie met zich mee brengt, het word als vrij makkelijke operatie afgedaan, terwijl ik denk, pittig hoor door je hoofd je hersenpan in en vervolgens daar wat gaan zitten plakken en metselen.

Ze zeggen 95 procent van de klachten zijn weg, maar welke klachten blijf je dan uiteindelijk nog mee zitten? Maar goed neem aan dat voor eenieder het anders is, net zo als niet iedereen dezelfde klachten heeft.

Eén gedachte over “(Tineke) maart 2016: Diagnose SCDS”

  1. Hallo ook operatie gehad umcu utrecht
    Wel dehartslag kwijt en licht in het hoofd een stuk minder hoor mezelf lopen nu en heb veel moeite met scherpstellen van mn ogen vraag me afof je er ooit wel vanaf komt ik probeer mn weg hierin te vinden als ik iets voor u kan doen zegt u het maar weet wat het inhoud om het te hebben altijd die chaos doet zeer hoop dat we er vanaf komen mijn diagnose duurde 7 jaar waren e er bij u snel achter? Heb een secondopinion gedaan bij stokroos top man is dat die is eerlijk tenminste
    Sterkte ermee als je vragen hebt hoor het groet peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *